Conecta con nosotros

Experiencias de exfumadores

Creus que ets lliure?

Autor: Maria Àngels

Hola, creus que ets lliure?

Aquesta pregunta me la vaig fer quan era fumadora, i en un principi em contestava que si que ho era, que el tabac formava part de la meva vida i que aquesta no tindria sentit sense ell.

Sempre tenia una excusa per no deixar de fumar, que si estava nerviosa, que si estava tranquil·la, que si tenia un problema … qualsevol motiu era bo per continuar fumant i la veritable raó era que m’agradava i era depenent d’ell.

Però amb una molt bona ajuda professional va arribar un dia en que coincidint amb una noticia devastadora vaig decidir que el tabac ja no seria mai més el meu company, que per culpa d’ell era una esclava, que la meva qualitat de vida no era, ni ho seria mai, bona i que em portaria, com a mínim a dependre d’una bombolla d’oxigen, que la gent que m’estimava i jo mateixa no ens mereixíem això.

No sé quin serà el meu futur, vaig ser fumadora durant molts anys, però sigui el que sigui deixar de fumar ha estat una de les millors decisions de la meva vida.

Ara creus que no ho pots fer, jo també ho creia, però et ben asseguro que ets capaç de deslliurar-te d’aquest amic/enemic, tal i com me’l va descriure la persona que més em va ajudar a prendre aquesta decisió.

Confia en tu. Ets capaç d’aconseguir-ho. No importa les vegades que ho intentis, la teva voluntat podrà més que la teva dependència. Segur que has fet coses molt més difícils. I a més a més, sempre tindràs el meu suport.

Aposta per la teva llibertat i per la teva salut.

Confia plenament en tu.

Maria Àngels

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe las novedades en tu email

Te recomiendo...:

2016 dies sense fumar!

Publicidad
Publicidad

Destacado

Sanitat alerta sobre la transmissió del coronavirus a través del tabac

Noticias

¿Han recaído los exfumadores por el estrés del confinamiento? Un estudio pionero lo ha investigado

Noticias

Coronavirus en fumadores: un metaanálisis confirma complicaciones graves

Noticias

Els catalans que tenen més probabilitat d’acabar a l’UCI per coronavirus

Noticias

Síguenos
Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe las novedades en tu email

A %d blogueros les gusta esto: