Conecta con nosotros

Prensa

El CAP de Tàrrega acull l’exposició “Deixar de fumar pot ser divertit”

Durant quinze dies es podrà veure al passadís d’urgències del CAP de Tàrrega l’exposició “Deixar de fumar pot ser divertit”. Es tracta d’una mostra sobre el llibre que porta el mateix títol de Francesc Abella, responsable de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital de Santa Maria, i del dibuixant Ermengol Tolsa. El material és bàsicament pedagògic, i afavoreix a la reflexió adreçant-se a les persones que tinguin intenció de deixar de fumar.

Consta d’un total d’onze cartells en format cartó ploma amb consells, pautes i orientacions descrites de manera distesa i amb un toc d’humor perquè deixar de fumar es pugui dur a terme com una aventura. Des del CAP de Tàrrega afirmen que prendre aquesta decisió permet millorar la qualitat de vida del fumador i invertir en el seu futur. El material exposat utilitza l’humor com una de les estratègies que poden fer servir les persones que volen deixar de fumar: “una estratègia efectiva, fàcil de prendre i amb beneficis per a la salut”.

FUENTE:  Tarrega Televisió

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe las novedades en tu email

Publicidad
Publicidad

Destacado

Imágenes que hablan por sí solas - Info Tabaco nº 16 - Octubre 2009 Imágenes que hablan por sí solas - Info Tabaco nº 16 - Octubre 2009

Imágenes que hablan por sí solas / Cesc

Imágenes

Sanitat alerta sobre la transmissió del coronavirus a través del tabac

Noticias

Imágenes - Info Tabac nº 12- Octubre 2008 Imágenes - Info Tabac nº 12- Octubre 2008

Imágenes que hablan por sí solas

Imágenes

¿Han recaído los exfumadores por el estrés del confinamiento? Un estudio pionero lo ha investigado

Noticias

Síguenos
Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe las novedades en tu email