Bibliografía de actualidad

L’ansietat

Autors: Abella Pons, Francesc; Gallart Masià, Salvador; Tolsà Badia, Ermengol

L’ansietat.

Què és exactament l’ansietat?

Possiblement algun cop ens hem fet aquesta pregunta. Tot el món en parla i tothom l’hem patida, en algun moment de la nostra vida i de manera més o menys continuada. Aquest llibre vol ser una eina per combatre l’ansietat —que pot comportar un important malestar—, per poder controlar-la i, sobretot, per aprendre’n alguna cosa.

Ho podeu comprar directament a PAGÈS EDITORS
FONT: PAGÈS EDITORS

Aquest text ofereix respostes actualitzades, amb un to distès i fins i tot humorístic, sense menystenir en cap moment el patiment emocional que comporta tot trastorn. Permet endinsar-se en l’ansietat d’una manera desdramatitzada, tot suggerint respostes i possibles opcions d’ajuda terapèutica.

La lectura d’aquest llibre pot aportar-vos coneixement, ajuda i entreteniment a parts iguals i d’una forma amena i entenedora.

Els autors ens diuen que…: «farem un viatge de coneixement i experiència d’aquesta realitat; no espereu que la puguem eliminar, la necessitem per viure i per sobreviure, però hem de fer que el que considerem un enemic es torni un aliat. No es pot controlar però es pot gestionar, inclús ens pot ensenyar coses de nosaltres mateixos i dels altres».