Conecta con nosotros

Jornadas

XIV Jornada de Tabaquisme. Noves perspectives en tabaquisme

Redacción

Seguint les recomanacions de las autoritats sanitàries,
es CANCEL·LA la XIV Jornada de Tabaquisme de Lleida.

 

Ja seran 14 les edicions que enguany compliran de la Jornada de Tabaquisme. Serà el proper divendres 20 de març a la Sala de Juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de Lleida.

Es tracta d’un espai formatiu adreçat a personal sanitari implicat en la lluita contra el tabac. La dinàmica pròpia de la jornada, es canalitzarà amb exposicions dels ponents i debat posterior, facilitant el coneixement de noves estratègies i maneres de tractar un problema tan complex com és l’addicció al tabac.

Aquest any es comptarà amb la participació de reconeguts professionals d’aquest àmbit.

En una primera part, el Dr. Lluis Giner, Degà de la Facultat d’Odontologia de la Universitat Internacional de Catalunya, dissertarà sobre les conseqüències del tabac en tot allò relacionat amb la higiene i salut de la boca. La Sra. Marta Chuecos, Directora de l’EAP Rocafonda-El Palau, de Mataró parlarà sobre tabaquisme ambiental i infància. Des del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, El Sr. Toni Veciana parlarà sobre el paper de la farmàcia en la deshabituació del tabac.

En una segona part, es donarà torn d’intervencions a una sèrie de persones que han deixat de fumar, tot explicant les seves experiències i opinions tant del procés que cada una de ells ha seguit com del sistema sanitari que empara la deshabituació del tabac a casa nostra.

Clourà la jornada el Dr. José María Abellán, Catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Murcia amb una conferència sobre la teoria dels Nudges o acicates per a promoure estils de vida saludables.

En aquesta ocasió, es comptarà amb la col·laboració i patrocini de NEWSTABAC / tu canal si quieres dejar de fumar, iniciativa de professionals sanitaris i de la comunicació que retransmetrà la XIV Jornada de Tabaquisme en directe via On line per Streaming.

Descargas:
Programa de la XIV Jornada de Tabaquisme. Noves perspectives en tabaquisme

 

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe las novedades en tu email

Publicidad
Publicidad

Destacado

Imágenes que hablan por sí solas - Info Tabaco nº 16 - Octubre 2009 Imágenes que hablan por sí solas - Info Tabaco nº 16 - Octubre 2009

Imágenes que hablan por sí solas / Cesc

Imágenes

Imágenes - Info Tabac nº 12- Octubre 2008 Imágenes - Info Tabac nº 12- Octubre 2008

Imágenes que hablan por sí solas

Imágenes

ENTREVISTA BREVE A LA DRA. CRISTINA PINET OGUÉ, PSIQUATRA DE LA UNIDAD DE CONDUCTAS ADICTIVAS DEL HOSPITAL SANT PAU (Barcelona) / LLEIDA 2019

Vídeos

ENTREVISTA BREVE a la Dra. Isabel Nerín, ponente de la XIII JORNADA DE TABAQUISME / REPERCUSSIONS DEL CONSUM DE TABAC / LLEIDA 2019

Vídeos

Síguenos
Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe las novedades en tu email